Home News News 08/09 FDK 09 już za tydzień !

snowboard

FDK 09 już za tydzień !
niedziela, 01 marca 2009 10:55

FDK 09Już 7 marca w Szczyrku w Snowparku Billabong na Julianach odbędzie się 4 edycja najlepszej imprezy snowboardowo – freeskiingowej dla dziewczyn czyli Freestylowy Dzień Kobiet. Dziewczyny zmierzą się w konkurencji slopestyle w kategoriach snowboard i freeskiing. Jak co roku dla każdej z was przygotowaliśmy drobny upominek, a dla najlepszych – wartościowe nagrody. Do tego grill, chill-out na stoku i gwarantowana dobra zabawa.

Przez cały dzień skrzydeł będzie dodawał wam Red Bull oraz muzyka zapodawana przez dj Mixtee. A wieczorem spotykamy się na afterparty i bawimy się do białego rana.

Tej imprezy po prostu nie możecie przegapić!

Przewidywany plan:
10 - 11 zapisy - treningi
11 - 13 kwalifikacje do finałów
13 - 15 Finały
15 – Wręczenie nagród
15 - 16 Grill

Osoby niepełnoletnie, żeby wystartować w zawodach, muszą dostarczyć zgodę rodziców. Pamiętajcie o kaskach!!!

Sponsorzy:
Femi Pleasure, Billabong, Majesty, Ride, Skullcandy, Dragon, Vestal, Holmenkohl, High Level Films
Wszystkie newsy na blogu: http://fdk.ownlog.com/

Dodaj komentarz

Kod antysapmowy
Odśwież

Burn @ Billabong Air & Style

Ciekawe artykuły

News image

Wywiad z Verą Janssen

Jeżeli szukasz pozytywnych wibracji, trochę dziewczęcościi dużo zabawy to Vera Janssen jest tym czego szukasz.Jak na europejski team Nikity ...

Czytaj całość
News image

Jak dobieramy wiązania snowboardowe

Kiedy mamy już deskę czeka nas zakup wiązań bez których to jazda byłaby niemożliwa. W przypadku wiązań sytuacja jest prosta, ponieważ w tym ...

Czytaj całość
News image

GORE-TEX - najbardziej zaawansowana membrana

Pewnie większość z nas słyszała nazwę GORE-TEX czy to przeglądając sklepy internetowe czy też na metkach odzieży, rękawic w normalnych skl...

Czytaj całość
News image

Najczęściej popełniane błędy

"Wiele razy próbowałem zacząć jeździć na desce. Ale to jest za trudne, przeważnie robiłem sobie krzywdę. Jestem za stary żeby tak się obij...

Czytaj całość